Lux stan preko puta Beograda na vodi

Šifra nekretnine : 1327

Prodaja 230.000 € - Stan
94 m23.0 SobeEG II/VI  Štampaj
Lokacija: Ekonomski fakultet Ulica: Karađorđeva stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Nalazi se u najlepšem delu Karađorđeve ulice, 94 m2 (103m2) na drugom od šest spratova, zgrada je sa liftom, Stan je uknjižen, ima terasu, etažno grejanje, salonac ( visina 3,30m), renoviran i adaptiran za potrebe hostela. Prodaje se sa kompletnom opremom i nameštajem.
Sastoji se od prijemnog dela - recepcije, potpuno opremljene kuhinje za potrebe gostiju i dnevnog boravka - salona. Iz salona je degažman i ulaz u dva kupatila koje imaju predprostor i toalete i prostor za tuširanje. Bojleri su protočni, španska keramika, kompletno renovirani. Pored postoji i poseban toalet i ulaz u dvokrevetnu sobu. U dnevnom boravku i kupatilima je ugrađen ventilacioni sistem. Sobe su opremljene klimama i wi-fi
Iz dnevnog boravka se ulazi u još jedan hodnik i tri spavaće sobe koje su lux opremljene za boravak gostiju. Sobe su za četiri, šest i osam gostiju.
Stan je obezbeđen video nadzorom. Zahvaljujući rasporedu prostorija je idealan za hostel, ali može da ima druge namene, poslovnog prostora ili stanovanja.
Nalazi se na idealnom mestu i dobroj zgradi. Blizina parkova, Beograda na vodi, splavova, centra grada, i zgrada je pod zaštitom države.
U dvorištu zgrade ima parking, zaštićen rampom i svoju ostavu. U blizini je javna garaža. Stan ne traži nikakva ulaganja, svakako ga treba pogledati.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Trosoban, Višegradska

3.0 | 75m2 | 220.000 €
Trosoban, komforan stan površine 74m2 (sa lođom). Nalazi se u centru grada u Višegradskoj ulici u neposrednoj blizini Beograda na vodi i šetališta uz reku. Svetao, dvostrano orijentisan severozapad-jugoistok. Pozicioniran je na 4. spratu zgrade iz 1937. godine, bez lifta (u toku je izrada dokumentacije za ugradnju lifta). Kompletno je renoviran 2008. godine (instalacije vode, struje i kanalizacije su zamenjene); stolarija je pvc, ulazna vrata blindirana, klima (LG), ugradni plakari u spavaćoj sobi. Stan ima veliki dnevni boravak sa trpezarijom (27m2) sa izlazom na lođu; kuhinju, kupatilo (sa prozorom) i dve prostrane spavaće sobe od 17m2 i 14m2. orijentisane na jugozapad. Ima centralno grejanje, interfon, kablovsku i pripadajući podrum. Može se kupiti namešten. Uknjiženo je vlasništvo.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Stan na prestižnoj lokaciji

3.0 | 55m2 | 179.000 €
Na prestižnoj lokaciji, u blizini reke i šetališta, nalazi se ovaj funkcionalan trosoban stan (sa galerijom), na III spratu odlične zgrade zaštićene kao spomenik kulture. Pozicioniran u potkrovlju, visine 5,40m, omogućio je formiranje galerije u dečijoj sobi, kao i otvorene galerije nad dnevnim boravkom. Od prostorija, ima hodnik, dnevni boravak - objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kompletno renovirano kupatilo, ostavu (koja ima mogućnost priključka na kanalizacionu vertikalu i time formiranje još jednog mokrog čvora). Uknjižen je na 55m2, dok je podna površina znatno veća (74m2). U stanu ostaju ugradni plakari koji su rađeni po meri. Grejanje je TA (na struju), halogena rasveta, inverter klima u sobama. Parkiranje zonalno.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Stan na dobroj lokaciji

2.0 | 61m2 | 175.000 €
Stan u predratnoj zgradi, na dobroj lokaciji. Visina plafona 3,30m, grejanje na TA peć, zgrada pored ima uvedeno CG grejanje te je moguće priključenje, ako ima zainteresovanih. Potrebno kompletno renoviranje i sređivanje za stan koji ima potencijala, može biti vrlo lep i funkcionalan. Ima dve lođe i podrum. Nije uz ulicu, ima dvorište sa lepom baštom i parking mestom.
Detaljnije