Plantaža za uzgoj borovnica, cena 3.413 evra po aru

Šifra nekretnine : 1326

Prodaja 1.500.000 € - Plac
439.50 ari Štampaj
Lokacija: Rogača Ulica: Lole Ribara 

Plantaža se nalazi na padinama Kosmaja, do koje vodi asfaltni put. Voda, trofazna struja i wi-fi su sastavni deo imanja. Na placu se nalazi kuća koja je uknjižena, dva letnjikovca, hladnjača (uknjižena), pomoćni objekat, reni bunar - 250.000 kubika, dva bunara, kompletna oprema za obradu zemlje. Površina zasada je 2,6 ha sa razvedenim zalivanjem kap po kap, kojom se upravlja kompjuterom. Natkriveno je protivgradnom mrežom. Dva hektara zasada je iz 2015. godine, a 60 ari je zasađeno početkom 2020. godine. Plantaža poseduje GAP GLOBAL sertifikat, koji omogućava izvoz u zemlje EU. Imanje je ograđeno i okruženo asfaltnim putem, ima četiri kapije i pokriveno video nadzorom. Ima delova imanja koji su pod šumom, na divnim padinama Kosmaja, blizu Beograda. Preporuka je pogledati, uživati i jako dobro investirati.

Dodatne karakteristike

  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija, Put, Vodovod, Elektro priključak
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Ibarska magistrala

38ari | 171.000 €
Građevinsko zemljište koje se nalazi neposredno pored Ibarske magistrale tj. između Molove benzinske pumpe i toplane Vidikovac. Prema detaljnom urbanističkom planu zemljište je namenjeno za izgradnju sportsko-rekreativnog centra.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Surčin, naselje Radiofar, plac 15 ari

15ari | 150.000 €
Plac površine 15 ari može imati vešestruku namenu: za porodično stanovanje, za komercijalni sadržaj iz oblasti trgovine, administracije i uslužnih delatnosti koje ne ugrožavaju životnu sredinu i ne stvaraju buku. Takođe za objekte i komplekse u funkciji obrazovanja, zdravstva, sporta, dečije i socijalne zaštite. Dozvoljena je gradnja više objekata. U prodaji je plac iste površine do pomenutog placa, iste cene.
Detaljnije